Verf kopen

5 muurverf effecten

Wilt u verf kopen om uw muur te schilderen? Dan denkt u wellicht na over het soort verf dat u wilt aanschaffen, bijvoorbeeld krijtverf, kalkverf of latexverf. Maar met muurverf kunnen ook heel veel leuke effecten aangebracht worden, zoals vegen, glitter en glas. In dit blog ontdekt u 5 verschillende effecten die u kunt creƫren met muurverf. Ontdek wat u met uw muur kunt doen!

5 effecten met muurverf

Muurverf kunt u natuurlijk gewoon egaal aanbrengen, zonder poespas. Maar waarom kiest u niet voor een leuk effect? Uw muren zien er een stuk spannender uit en daardoor raakt u er niet snel op uitgekeken. Hieronder 5 van de meest gebruikte effecten die u kunt aanbrengen met muurverf:

  • Verf met fijne korrel
  • Roestlook effect
  • Glitterverf
  • Eiglans muurverf
  • Muurverf met vegen

Keuzes voor het gewenste resultaat

Heeft u bedacht welk effect u met muurverf wilt bereiken? Dan heeft u nog een paar keuzes te maken. Kiest u bijvoorbeeld voor een verf op terpentine- of waterbasis? De keus is voornamelijk afhankelijk van uw ondergrond. En wilt u de verf met een roller of een kwast aanbrengen? De beide manieren van aanbrengen, geven namelijk een ander effect. De roller is vooral aan te raden wanneer u grotere oppervlakken moet verven. En kiest u voor grondverf of niet? In de meeste gevallen is dit zeer aan te raden. De oude ondergrond valt dan niet door de nieuwe laag heen te zien en de nieuwe verflaag blijft goed zitten.

Professionele verf kopen

Als u uw muur gaat schilderen, is professionele verf kopen een aanrader. Deze verf blijft namelijk veel langer mooi. Ook door het gebruik van professionele schildersbenodigdheden behaalt u een optimaal resultaat. Onlangs een van de bovengenoemde effecten gebruikt bij het schilderen van uw woonkamer? Laat het ons weten via het contactformulier.