De voordelen van Panasonic airco’s

Voordelen van Panasonic airco’s in huis

Aircosystemen zijn er in allerlei varianten te krijgen. Er zijn verschillende soorten, maten en merken airco’s op de markt. Hoe weet u welke airco het beste is voor bij u thuis? In dit blog laten wij u de nieuwste generatie airconditioningsystemen ontdekken, namelijk de airco’s van Panasonic. Wij vertellen u meer over de voordelen van deze airco’s voor uw woning.

Kies zelf uw ideale Panasonic airco

Er zijn meerdere keuzemogelijkheden voor Panasonic airco’s. U kunt zelf bepalen wat het beste in uw woning past. Hierdoor voldoen de aircosystemen altijd volledig aan uw eigen wensen. Dat is tenslotte het belangrijkste, toch? De soorten waar u uit kunt kiezen zijn:

  • Een single split airco voor thuisgebruik. Hierbij hoort één binnen- en één buitenunit, waarmee u één kamer van airconditioning kunt voorzien. De binnenunits zijn in verschillende modellen te verkrijgen. Hierbij kunt u kiezen uit een wandmodel, vloermodel, kanaalmodel of cassette.
  • Een multi split airco voor thuisgebruik. Hierbij kunt u tot vijf binnenunits aansluiten op 1 buitenunit. Dit is geschikt wanneer u meerdere kamers van airconditioning wilt voorzien. Panasonic biedt ook voor multi split airco’s uitgebreide mogelijkheden.
  • Een Free Multi System voor thuisgebruik. Dit aircosysteem is gericht op maximale flexibiliteit en maatwerk. Er worden hierbij twee tot vijf binnenunits gecombineerd, waarbij u kunt kiezen uit dezelfde modellen binnenunits als bij de single split airco.

Bespaar op energiekosten

U profiteert met een Panasonic airco in uw woning van schone lucht. Virussen, pollen, bacteriën of ongewenste geuren worden allemaal uit de lucht verwijderd. Hierdoor ontstaat er een comfortabel thuis. Maar een Panasonic airco levert u niet alleen een verbeterd comfort op. U maakt er ook grote besparingen mee op uw energiekosten. Een win-win situatie dus!

Gemakkelijk te beheren

Tot slot zijn Panasonic airco’s gemakkelijk te beheren. Het zijn airconditioningsystemen van de toekomst! Dankzij een App op uw telefoon, profiteert u van het gemak dat u uw airco’s gecentraliseerd kunt instellen.

Heeft u nog meer voordelen ervaren van Panasonic airco’s? Deel ons uw ervaring door een bericht in te sturen!