Gietvloer

Gietvloer

Een lust voor het oog

Een gietvloer is een lust voor het oog in elke woning en in elk bedrijfspand. Strak, onderhoudsvrij en toch comfortabel. Bovendien is het een vloer die tot aan de muur kan worden gelegd, waardoor er geen plinten nodig zijn. Heeft u interesse in een gietvloer? In dit blog bespreken we drie opties.

PU Comfort Pro+

De PU Comfort Pro+ is de koning van de gietvloeren. Het is een enorm hoogwaardig en stabiel product. Doordat de vloer zeer flexibel en onderhoudsvrij is, is hij erg geschikt voor woonhuizen, winkels en kantoorruimtes. De vloer is naadloos, heeft geen kieren en is slechts 3 millimeter dik. De vloer is dan ook perfect te combineren met vloerverwarming. Bovendien is de vloer in een groot aantal kleuren verkrijgbaar. Zo ziet uw vloer er strak en modern uit.

PU Fusion HD

Een 3D look in uw vloer? Het kan met de PU Fusion HD. Door het fuseren van twee kleuren ontstaat er een prachtig effect. Elke vloer is uniek. De gietvloer is geschikt voor woningen, winkels en kantoorruimtes en kan strak gelegd worden, zodat er geen plinten nodig zijn.

  • Naadloos
  • Krasvast
  • Onderhoudsvrij
  • Vloeistofdicht
  • Comfortabel
  • Uv-stabiel en kleurecht
  • Te combineren met vloerverwarming

PU Basic Level

De PU Basic Level is het kleine zusje van de Comfort Pro+. Het grootste verschil zit in de kleurechtheid en de uv-blokkers. De kleurvastheid van deze vloer is dus wat minder, maar de prijs is ook een stuk aantrekkelijker. Deze gietvloer is zeer geschikt voor winkels, bedrijfspanden en kantoren. Indien nodig kan de vloer een nieuwe kleurtoplaag krijgen. Zo ziet deze er weer fris uit.

Professioneel advies

Bent u ook op zoek naar een gietvloer voor uw woning of bedrijf? Ga dan naar een professional. Deze kan u alles vertellen over de hierboven genoemde gietvloeren. Heeft u nog vragen over dit blog? Vul dan het contactformulier in.