Kledingmerk Protest voor en door sporters

Informatie en contact Protest

Protest is een kledingwinkel met trendy sportkleding voor dames, heren en kids. In de webshop kun je terecht voor wintersportkleding, complete outfits, bikini’s en accessoires. Het is een handige webshop als je hippe, sportieve kleding wilt shoppen voor het hele gezin. Protest heeft twee hoofdcollecties voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Dit zijn de spring/summer collectie en de fall/winter collectie.

Sportieve, hippe en functionele sportkleding

Op de website omschrijft Protest zich als een fashion-georiënteerd sportswear bedrijf. De kledingzaak biedt dan ook sportieve en hippe kleding. De sportswear is een weerspiegeling van de laatste trends, mode en kleuren. Kleding van Protest is herkenbaar aan de materialen van hoge kwaliteit, de toepassingen, steeksels, borduursels, goede stoffen, texturen, wassingen en afwerkingen. Al deze details geven de collectie een exclusieve en luxueuze uitstraling.

Opgericht door enthousiaste sporters

Protest is opgericht door een groep enthousiaste sporters die graag sportieve en trendy kleding wilden ontwerpen voor snowboarders en surfers. De oprichters waren zelf ook enthousiaste beoefenaars van deze sporten. Bij Protest staat plezier hebben tijdens het sporten voorop. Daarom moet sportswear niet alleen trendy zijn, maar ook comfortabel zitten.

Betaalbare mode

Wat betreft de prijs valt de kleding van Protest in het middensegment. Het is niet goedkoop, maar ook zeker niet duur. De webshop biedt dan ook betaalbare mode voor iedereen die graag sportieve kleding draagt. Of het nu op de piste, het strand, in de stad of gewoon op het werk is.

Makkelijk en snel een nieuwe outfit shoppen

Vanwege het ruime aanbod van Protest kun je in de webshop heel makkelijk en snel een nieuwe, hippe outfit shoppen. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een dikke jas, een nieuwe bikini, een zwemshort, een gave broek of een warme trui: je kunt hier gemakkelijk combinaties maken en je nieuwe outfit direct online bestellen. Weet je niet wat je moet kiezen? Klik dan op de button ‘Inspiratie’ om ideeën op te doen.

Contact Protest

Heb je een vraag over een product? Of wil je weten wanneer jouw bestelling wordt geleverd? Dan kun je op diverse manier contact met Protest opnemen. Op de website vind je aan de rechterkant een chatbalk. Hier kun je jouw vraag direct stellen aan de medewerker die online is. Je krijgt dan binnen een aantal minuten een antwoord terug. Of vul het contactformulier in op de website.

Telefoonnummer Protest

Bel je liever? Neem dan contact op met de klantenservice van Protest. Het telefoonnummer is: 071-3050210. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Het vestigingsadres van Protest is: Dekker Olifanta B.V., Veerpolder 7, 2361 KX Warmond, Nederland.

Andere contactmogelijkheden Protest

Protest heeft een website en diverse pagina’s op social media: