Laat uw nagels verzorgen in een nagelstudio met Gellac

Twee weken lang verzorgde nagels met gellak

Heeft u uw nagels al eens laten lakken met gellak? Dan weet u dat uw nagels wel twee weken mooi blijven. Wat een uitkomst! Geen wonder dat steeds meer vrouwen kiezen voor het gemak en de uitstraling van gellak. Hiermee maakt u uw look helemaal compleet en uw nagels zien er lang verzorgd uit. Pink Gellac is een merk dat een goede kwaliteit biedt en in bijna elke nagelstudio te vinden is. In dit blog leest u meer over deze gellak.

Gellak aanbrengen in de nagelstudio

Nagelstylistes in een nagelstudio hebben veel ervaring als het aankomt op het aanbrengen van gellak nagels. Eerst verwijderen zij de oude nagellak, knippen en vijlen ze uw nagels en maken ze schoon. Daarna brengen ze de gellak op uw nagels aan. Eerst een basislaag, die uw nagels beschermt en zorgt dat de kleur goed pakt. Daarna één of meerdere kleuren nagellak. En tenslotte een topcoat ter bescherming. Na elke laag legt u uw vingers 30 tot 60 seconden onder een LED-lamp, zodat de laag goed droogt. Na een bezoek aan de nagelstudio hoeft u dus niet nog een tijdje voorzichtig te zijn. Uw nagels zijn gelijk droog en zien er weer twee weken goed verzorgd uit.

De voordelen van gellak

Gellak zorgt niet alleen voor mooie, verzorgde nagels. Het heeft veel voordelen ten opzichte van gewone nagellak en kunstnagels:

  • Gellak blijft veel langer zitten dan gewone nagellak, wel 2 weken;
  • Gellak is steviger dan gewone nagellak;
  • Gellak geeft een veel natuurlijker uitstraling dan kunstnagels;
  • Met gellak blijft de natuurlijke flexibiliteit van uw nagels behouden;
  • Gellak is eenvoudig te verwijderen.

Een nagelstudio bij u in de buurt

Wilt u ook graag mooie gellak nagels? Laat uw nagels dan verzorgen in een nagelstudio in Apeldoorn met Pink Gellac. Maar ook in andere plaatsen zijn er veel nagelstudio’s die met gellak werken. Hoe is gellak u bevallen? Mail het ons via het contactformulier.