Wat doet een loodgieter in Wateringen?

Wanneer belt u een loodgieter in Wateringen?

Problemen met uw riolering moeten vaak met spoed worden opgelost. Dan is er dus geen tijd te verliezen. Daarom is het handig om nu alvast te weten bij welke problemen u een loodgieter kunt bellen. Zo kunt u direct in actie komen, wanneer u een van deze problemen signaleert. Daarom zetten wij een aantal veel voorkomende problemen op een rij, waarvoor u een loodgieter in Wateringen kunt bellen.

Verstopte afvoer

Loopt het water in de douche niet meer weg, spoelt het toilet niet meer door of is het afvoerputje van de gootsteen verstopt? Dan moet u een loodgieter bellen om de afvoer te ontstoppen. Er zijn allemaal middeltjes te koop, die beloven dat ze de afvoer voor u ontstoppen, maar deze middeltjes kunnen de leidingen beschadigen. Daarom is het bellen van een loodgieter in Wateringen een betere oplossing.

Lekkage

Lekkages duiden op een beschadiging in het leidingwerk. Om ernstige waterschade te voorkomen, moet u zo snel mogelijk een loodgieter bellen wanneer u tekenen van een lekkage opmerkt.

De boiler of cv-ketel onderhouden

Veel mensen weten wel dat een loodgieter kan helpen bij een verstopping of een lekkage, maar een loodgieter kan nog veel meer voor u betekenen. Zo kan een loodgieter bijvoorbeeld helpen bij het onderhoud van uw boiler of cv-ketel. Ook voor de installatie of reparatie van een boiler of cv kunt u een loodgieter bellen.

Rioolvliegjes

Rioolvliegjes zijn kleine zwarte vliegjes die opeens in huis kunnen opduiken. Vaak ruikt u ook een aparte geur wanneer u de vliegjes ziet. Dit is vaak een teken van een kapotte riolering. Ook voor het bestrijden van rioolvliegjes kunt u de loodgieter in Wateringen bellen. Zij kunnen ook direct het leidingwerk repareren.

Wilt u hulp bij het vinden van een betrouwbare loodgieter? Neem dan gerust contact op, dan verwijzen we u door.