Dit is wat een slotenmaker voor u kan betekenen

Een slotenmaker kan meer dan het openen van deuren

Wist u dat u bij een goede slotenmaker terecht kunt voor veel meer dan alleen voor het openen van uw voordeur wanneer u de sleutel bent vergeten? Zo kunnen zij u bijvoorbeeld ook helpen met de beveiliging van uw woning of het plaatsen van een noodafsluiting. Wij vertellen u er graag meer over!

Deuren openen

Laten we beginnen met de meest voordehand liggende dienst die een slotenmaker kan uitvoeren: het openen van deuren. Wanneer u zich per ongeluk heeft buitengesloten uit uw woning of uw auto, dan kan een slotenmaker deze deur voor u openen. Zit de deur van uw woning niet op slot, maar is hij wel dicht gevallen? Dan kan in veel gevallen de deur alsnog worden geopend zonder dat daarbij schade wordt aangebracht aan het pand. Zit de deur wel op slot? Dan is het helaas nodig om het slot uit te boren en een nieuw slot te plaatsen.

Inbraakbeveiliging

Een goede slotenmaker weet precies wat er allemaal nodig is om te voorkomen dat er bij u wordt ingebroken. Zo kunt u dus advies inwinnen, maar een slotenmaker kan ook sloten voor u plaatsen die uw woning extra goed beveiligen tegen inbraak. Bovendien weten ze wat voor dingen u verder nog kunt doen om inbrekers af te schrikken, zoals het plaatsen van camera’s.

Noodafsluiting

Is er helaas toch bij u ingebroken, en is de schade hiervan zodanig dat het niet mogelijk is om de sloten direct te vervangen? Dan kan een slotenmaker een noodafsluiting voor u plaatsen, zodat u toch veilig de nacht door kunt komen zodat dat u bang hoeft te zijn dat er opnieuw wordt ingebroken. De volgende ochtend kan er dan uitgebreider worden gekeken naar het plaatsen van veilige nieuwe sloten.