Wat komt er allemaal kijken bij een verhuizing

Handige verhuistips!

Gaat u verhuizen? Dan heeft u vast al gemerkt dat er ineens veel op u af komt. Want verhuizen is niet simpelweg uw spullen van het ene huis naar het andere huis verplaatsen. Er komen veel meer zaken bij kijken, zoals het aanpassen van verzekeringen, de internet- en energieaansluiting en u moet ervoor zorgen dat de tijdschriften die u zo graag leest niet meer op uw oude adres geleverd worden, maar op het nieuwe. En dat is nog lang niet alles. Daarom hebben wij een aantal handige verhuistips voor u opgesteld over wat er allemaal bij een verhuizing komt kijken. Lees snel verder en ga goed voorbereid uw verhuizing in!

Een aantal praktische tips

We gaan het hebben over wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing. Allereerst geven we u een aantal praktische tips. Zorg er ten eerste voor dat u uw adreswijziging op tijd aan de instanties doorgeeft. Doe dit ook aan uw verzekeraars. U kunt dan meteen controleren of u bepaalde verzekeringen moet aanpassen, zoals een inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering of misschien uw autoverzekering. Ook is het handig om van te voren te onderzoeken of u uw energiecontract het best mee kunt verhuizen of dat het beter is om over te stappen op een nieuwe energieleverancier. En verhuist u naar een nieuwe plaats of wijk? Kijk dan vast naar een nieuwe tandarts, huisarts en apotheek.

Neem alles goed mee

Misschien overbodig om te zeggen, maar controleer voordat u uw meubels naar het nieuwe huis gaat verhuizen of deze hier daadwerkelijk inpassen. Als de meubels niet naar binnen kunnen, heeft u namelijk al snel een probleem. Zorg er daarnaast voor dat u alles goed verpakt. Kleding in garderobedozen, apparatuur in de originele dozen en verpak brandbare spullen apart en sluit deze dozen niet geheel af. Vermeld ook altijd op de dozen wat er precies in zit. En wilt u meer weten over wat er bij een verhuizing allemaal komt kijken? Dan kunt u meer verhuistips lezen.

Verhuizen met een verhuisbedrijf

Om meteen van al uw zorgen af te zijn, raden wij het aan om een verhuisbedrijf in te schakelen. U bent er dan zeker van dat de verhuizing gestructureerd en gecontroleerd verloopt. En het ontneemt uw hectiek en stress.

Vragen? Dan kunt u een bericht insturen.