Hoe krijgt u een strakke vloer?

Betonvloer egaliseren

U betrekt uw nieuwe huis of uw kantoor dat net is herbouwd. De volgende stap is natuurlijk om zo snel mogelijk een mooie, egale en strakke vloer aan te leggen. Voordat u dit doet is het erg belangrijk dat de ondervloer helemaal vlak is om het beste effect te garanderen. Het voordeel van uw betonvloeren egaliseren moet niet worden onderschat. Betonvloeren kunnen namelijk ongelijkmatig bezinken of na verloop van tijd beschadigd raken door scheuren en vocht. Egaliseren kan dit helpen voorkomen. Lees hier meer over het egaliseren van betonvloeren en wat de voordelen zijn?

Vlinderen

Een betonvloer vlinderen verwijst niet naar insecten met vleugels die u vaak in de lente en zomer ziet, maar eerder naar een techniek voor het egaliseren en afwerken van vers gestort beton. Een gevlinderde vloer is onderhoudsvriendelijk en hygiënisch: een enorm pluspunt voor uw huis of kantoorpand! Zorg ervoor dat u weet waar u aan begint, voordat u de vloeren gaat vlinderen of iemand inhuurt om het te doen. Eén ding dat vaak over het hoofd wordt gezien, is de kwaliteit van het vlinderen. Dat speelt een grote rol bij de gelijkmatigheid van de vloer. En dat de vloer er mooi en strak uitziet is het uiteindelijke doel, nietwaar?

Geef het een kleurtje

Dacht u erover om uw betonnen vloer kleur te geven? Dan kunt u ervoor kiezen om kleurpigmenten toe te voegen tijdens het proces. Dit is een goede manier om je kantoor of woning meer karakter te geven. Zo kunt u uw kantoor bijvoorbeeld in verschillende secties verdelen. Door elke sectie een andere kleur te geven, wordt direct duidelijk op welke afdeling u zich bevindt. Bovendien geeft het uw kantoor een moderne en gastvrije uitstraling. Ook thuis kleur toevoegen aan uw vloeren is een goed idee. Stem het af op uw meubels, of ga voor iets geks! Hoe dan ook, uw vloeren zullen er fantastisch uitzien. We zien graag het resultaat! Neem contact met ons op via het contactformulier.