Wat is nou echt goed laminaat?

Op zoek naar het beste laminaat

Laminaat is niet voor niets enorm populair. Het is betaalbaar, prima te onderhouden en in enorm veel verschillende varianten verkrijgbaar. Daarom past het in vrijwel elk interieur. Maar er is inmiddels zo enorm veel keus: wat is nou echt goed laminaat? Er bestaan immers ook laminaat vloeren die na een paar jaar al lelijke krassen en vlekken beginnen te vertonen. Of waarvan het design eigenlijk alweer te ouderwets is. Wij gingen op onderzoek uit naar goede laminaat vloeren en ontdekten het merk Hoomline. Lees meer in dit blog over Hoomline laminaat.

Ontdek Hoomline

Laten we beginnen met waar de laminaat vloeren van Hoomline vandaan komen. Hiervoor hoeft u namelijk niet heel de wereld over! Deze vloeren worden in Europa geproduceerd en worden slechts door een exclusief dealernetwerk in Nederland verkocht. Wat deze laminaat vloeren bijzonder maakt, is dat ze zijn voorzien van actuele, moderne decors. U hoeft er dus niet bang voor te zijn dat deze vloeren al snel gedateerd of ouderwets gaan ogen. Een ander voordeel van Hoomline is dat de laminaat vloeren verkrijgbaar zijn in verschillende overlays, van embossed tot mat. Hierdoor past Hoomline laminaat in vrijwel elk interieur. Of u nou houdt van landelijk, industrieel of Scandinavisch: met een vloer van dit bijzondere merk zorgt u voor een perfecte basis.

Verschillende varianten Hoomline laminaat

De laminaat vloeren van Hoomline zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Hierbij de namen van de collecties op een rij:

  • Living
  • Optima
  • Royal
  • Royal XL
  • Authentic
  • Authentic XL
  • Balmoral XL V4

Neem contact op met een vloerenzaak om te ontdekken welk laminaat uit welke collectie u het meest aanspreekt. Let wel, niet elke dealer in Nederland verkoopt al deze varianten. Neem geheel vrijblijvend contact op met een aanbieder in laminaat en vraag naar de mogelijkheden.

Ga op zoek naar een aanbieder in Hoomline laminaat

Bent u geïnteresseerd geraakt in de prachtige designs van Hoomline laminaat? Ga dan op zoek naar zo’n geselecteerde dealer in Nederland. Er blijken zelfs winkels in vloeren te bestaan die Hoomline laminaat in een all-in pakket aanbieden. Dan schaft u niet alleen een duurzame, moderne vloer aan, maar ook meteen de bijpassende ondervloer, de plakplinten en de legservice. Zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen! Kortom, ga direct op zoek naar zo’n aanbieder in vloeren. Wellicht beschikt u straks ook over prachtig Hoomline laminaat!