Laminaat stijlen passend bij uw stijl

Laminaat voor iedereen

Zodra u een nieuwe vloer uit gaat zoeken wilt u natuurlijk een vloer die past bij u en uw interieur. Met een laminaatvloer is dat geen enkel probleem! Laminaat is namelijk in diverse kleuren, structuren en modellen beschikbaar. In dit blog vindt u ongetwijfeld inspiratie voor verschillende stijlen laminaat en hoe u deze goed combineert.

Minimalistisch

Minimalistische interieurstijlen zijn razend populair op het moment. Laminaatvloeren met een lichte kleur zoals grijs, wit of een lichte pastelkleur, is dan ook een goede keuze als u voor deze stijl wil gaan. Met een lichte kleur vloer laat u de ruimte ook meteen groter lijken.

Industrieel

Naast het minimalisme is ook de industriële stijl erg populair tegenwoordig. Denk hierbij aan bakstenen muren, ijzeren accessoires en betonvloeren. Een betonvloer kan een ingrijpende keuze zijn. Gelukkig heeft u met een grijze laminaatvloer hetzelfde effect voor minder moeite en minder kosten.

Puur natuur

Als u voor een natuurlijke stijl gaat, gaat u voor bruine natuurlijk kleuren, natuursteen en uiteraard een boel planten. Bij dit interieur past dan ook een bruine laminaatvloer. Velen die voor deze inrichting gaan, hechten veel waarde aan duurzaamheid en het milieu. Dan is het fijn om te weten dat een laminaatvloer tegen veel stootjes kan, makkelijk in onderhoud is en lang meegaat.

Ouderwets wordt nieuwerwets

Bent u van de klassieke stijl? Ook dan is laminaat iets voor u, geloof het of niet. Donkere laminaatvloeren wekken snel een klassieke indruk. Als u dit combineert met retro-meubels en accessoires dan heeft u een klassiek maar toch hip interieur. Als het op klassieke interieurs aankomt, kan er veel met kleur geëxperimenteerd worden. Probeer dus ook eens feller gekleurde meubels met donkere laminaatvloeren.

Laminaat perfect voor u

Zoekt u laminaat dat helemaal van u is? Ga dan altijd voor een goede aanbieder waar u de vloeren ook in het echt kunt bekijken. Foto’s op het internet kunnen nog wel eens verraderlijk zijn. Op die manier maakt u ongetwijfeld de juiste keuze.

Heeft u ervaringen met laminaatvloeren die u wil delen? Stuur ons dan gerust een bericht