Last van voorhoofdsrimpels? Ga eens naar een cosmetische kliniek

Een cosmetische kliniek in Almere laat uw voorhoofdrimpels verdwijnen

Heeft u meerdere rimpels op uw voorhoofd en overweegt u naar een cosmetische kliniek in Almere of omgeving te gaan? Het voorhoofd is een van de eerste plekken waar rimpels en fijne lijntjes ontstaan. Dit is zeer vervelend, want uw gezicht krijgt er een oudere en vermoeide uitstraling van. In dit blog vertellen wij u hoe u rimpels op uw voorhoofd kunt voorkomen en wat een cosmetische kliniek in Almere hierin voor u kan betekenen. Lees snel verder, ontdek onze handige tips en zorg dat die nare rimpels op uw voorhoofd voorgoed tot het verleden behoren!

Hoe kunt u voorhoofdrimpels voorkomen?

Voorhoofdrimpels zijn zeer ongewenst. Gelukkig hoeft u uzelf niet neer te leggen bij het gezegde dat rimpels er eenmaal bijhoren. Integendeel, u kunt genoeg tegen voorhoofdrimpels doen. Wat u kunt doen om rimpels te voorkomen? Dat hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet.

Verzorg uw huid goed

Probeer elke dag uw huid goed te verzorgen met een crème met SPF. De zon zorgt er namelijk voor dat rimpels al snel hun intrede zullen doen op uw voorhoofd.

Eet gezond!

Zorg ervoor dat u gezond eet. Eet voeding dat rijk is aan antioxidanten, zoals superfoods met omega 3-vetzuren, noten en pure chocolade. Vergeet ook een goede basis aan groente en fruit niet!

Drink veel water

Drink minimaal 2 liter water per dag. Dit zorgt ervoor dat uw huid van binnenuit gereinigd en gevoed wordt. Een droge en grauwe huid komt veelal door een tekort aan water. Een droge huid is weer veel gevoeliger voor rimpels.

Exfolieer je huid regelmatig

Zorg ervoor dat je je huid regelmatig exfolieert. Dit omvat een chemische peeling die ervoor zorgt dat uw huid er weer als nieuw uit zal zien. Hierbij worden de cellen van de bovenste huidlaag volledig verwijderd. Ook stimuleert een peeling de collageenaanmaak, wat rimpels doet voorkomen.

Slaap op uw rug

Door op uw buik te slapen, schuurt u regelmatig met uw huid langs het kussen. Hierdoor ontstaan er vouwen en lijnen in uw gezicht. Vind u op uw buik slapen fijner? Maak dan de keuze voor een satijnen kussensloop. Deze stof is door haar zachtheid vriendelijker voor uw huid en zorgt ervoor dat er geen vouwen in uw gezicht zullen ontstaan.

Zo min mogelijk fronsen

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen, maar fronsen is uit den boze wanneer u voorhoofdrimpels wenst te voorkomen. Het is lastig om niet te fronsen, maar wordt er bewust van wanneer u uw wenkbrauwen optrekt of samentrekt. Denk aan bewegingen bij het kijken in de zon. Probeer zodoende deze bewegingen te minderen.

Wat kan een cosmetische kliniek in Almere voor u doen?

U heeft misschien wel eens gedacht om een cosmetische kliniek bij u in Almere te bezoeken, zodat uw voorhoofdrimpels optimaal behandeld kunnen worden. Een zeer goede optie wanneer u voorgoed van uw rimpels verlost wenst te zijn. Kijk echter wel of de arts over een BIG-registratie beschikt. Alleen dan bent u ervan verzekerd dat de arts de juiste kennis en kunde in huis heeft om uw behandeling goed te volbrengen. Wanneer uw behandeling plaatsvindt, worden de rimpels op uw voorhoofd geïnjecteerd met botuline toxine. Hierop zullen de spieren in uw rimpels samentrekken, wat ervoor zorgt dat u minder ongewenste bewegingen maakt met uw gezicht. Dit resulteert erin dat uw rimpels snel niet meer voor het oog te zien zullen zijn. De hoeveelheid botox die wordt toegediend, zal door een arts met zorg worden samengesteld en via kleine prikjes worden geïnjecteerd. De resultaten hiervan merkt u veelal na twee weken. Dit effect blijft tot wel drie maanden aanhouden. Neemt u ook de stap om voorgoed van uw rimpels af te komen? Ga dan op zoek naar een goede cosmetische kliniek in Almere en zeg vaarwel tegen de rimpels op uw voorhoofd!