Verhuisfirma

Verhuis gunstig en snel met een verhuisfirma!

Hebt u een verhuizing voor de boeg en voorziet u nu al problemen met de werkzaamheden die deze met zich mee gaat brengen? Dan zou u er goed aan doen om minimaal te onderzoeken op welke manier een deskundig verhuisbedrijf u kan ontlasten. Een professioneel verhuisbedrijf weet namelijk juist die taken waar u moeite mee hebt op onberispelijke wijze tot een goed einde te brengen. Uitgerekend in deze periode, die toch al gekenmerkt wordt door stress en hectiek, komt u dat goed van pas. De investering die hierbij komt kijken kon daarom wel eens buitengewoon gunstig uitpakken, als u ziet welke werkzaamheden u uit handen kunnen genomen worden. Hierbij is het overigens normaal om te veronderstellen dat u ook een gedeelte van de taken uitbesteedt. Kortom, u hoeft niet noodzakelijkerwijs de volledige verhuizing uit handen te geven. Hieronder leest u hier meer over.

Welke diensten mag u van een verhuisfirma verwachten?

Doorgaans mag u van een verhuisfirma verwachten dat deze inzetbaar is voor alle soorten verhuizingen. Dus of u nu een ‘normale’ particulierenverhuizing heeft of een zakelijke verhuizing van een bedrijf waar 500 personen werken, een verhuisfirma is in staat passende assistentie te verlenen of zelfs de volledige verhuizing voor haar rekening te nemen. Als u interesse hebt om alleen bepaalde elementen uit te besteden, of als u belangstelling hebt om bepaalde goederen of diensten te huren, bekijk dan het onderstaande overzicht aan voorbeelden. Dit zijn de elementen die dikwijls kunnen worden ingezet of ingehuurd:

  • verhuiskrachten
  • verhuisliften
  • ontruimingen
  • transporteren van goederen
  • (de)montage van meubels
  • inpakwerk
  • levering verhuisdozen en inpakmaterialen
  • pianotransport
  • kleine/halve verhuizingen
  • complete verhuizingen

Maak gebruik van een betrouwbare verhuisfirma

Indien u een verhuisfirma inhuurt voor uw verhuizing, dan is het eerste dat u van dit bedrijf verwacht dat zij betrouwbaar zijn en veilig en vakbekwaam werken. Gelukkig is er een manier waarop u op voorhand kunt zien of uw verhuisfirma aan een bepaald basisniveau voldoet hieromtrent. Het betreft hierbij het NIWO-certificaat. Stelt u prijs op vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en een veilige werkwijze? Ga dan in ieder geval in zee met een verhuisfirma dat dit keurmerk kan voorleggen. Hiermee is de kans op een zorgeloze verhuizing zo groot mogelijk! Wij wensen u veel succes met uw aanstaande verhuizing!