Optimaal genieten van het buitenleven

Bent u op zoek naar een mooie tuinkamer voor uw tuin in Breda? Heel verstandig. Een tuinkamer biedt het beste van twee werelden. Zo kunt u heerlijk genieten van het ultieme buitenleven, maar wordt u niet nat door eventuele regen! Gezien de standaard tuinkamer vorig jaar al geïntroduceerd werd als trend, gingen wij op zoek naar hoe u uw tuinkamer in Breda dit jaar nog meer cachet kunt geven!

Nieuwe trends in outdoor living

Vorig jaar werd op de Batibouw, een bouw-, renovatie- en woonbeurs, de tuinkamer al geïntroduceerd. Iedereen was in de ban van deze buitenkamer, waarin men kan genieten van alles wat ‘outdoor living’ te bieden heeft. Dit jaar werd er meer aandacht geschonken aan het aankleden van tuinen. Genieten in een tuin is tegenwoordig immers zoveel meer dan ‘buiten zijn’. Het is een ware beleving. Een beetje tuin is niet meer af zonder sfeerelementen, outdoor cooking mogelijkheden en een volledig aangeklede tuinkamer.

Tips voor het aankleden van uw tuinkamer in Breda

Hierbij enkele tips om van uw tuinkamer een ware beleving te maken:

  • Plaats persoonlijke accessoires in uw tuinkamer
  • Zorg voor een gemakkelijke toegang naar uw tuinkamer
  • Zet wat bloemen en planten neer als leuk voorproefje op uw tuin
  • Stem de kleuren van uw tuinkamer af op die van uw inrichting in huis
  • Leg sfeervolle kleedjes en kussens neer; de tuinkamer is tóch overdekt!

Klaar voor de zomer?

Heeft u ook interesse in een tuinkamer in Breda? Of wilt u meer inspiratie opdoen over hoe u deze leuk kunt aankleden? Verdiep u dan grondig in de wereld van veranda’s, tuinkamers en terrasoverkappingen. Dan geniet u straks ook van een prachtige tuinkamer in Breda!