Tips voor als u uw onderneming wilt inschrijven

Wat de KvK van u verwacht

Wilt u uw onderneming inschrijven bij de Kamer van Koophandel (KvK)? Gefeliciteerd! Dit is een spannende en belangrijke stap. Nadat u een KvK-nummer toegewezen heeft gekregen, behoort uw onderneming echt tot het Handelsregister. Als u uw onderneming in wilt schrijven, is het belangrijk dat u enkele zaken bepaalt. Zoals de naam van uw onderneming en welk adres u als inschrijfadres op wilt geven.

Het kiezen van een bedrijfsnaam

Het kiezen van een bedrijfsnaam is wellicht niet zo eenvoudig als het lijkt. U wilt namelijk een naam die goed past bij uw bedrijf, producten en/of diensten. Ook wilt u dat iedereen de naam automatisch goed uitspreekt en opschrijft. Zodra hier verwarring over ontstaat, kan het betekenen dat u niet snel (voor een tweede keer) gekozen wordt als partner. Kortom, een goede bedrijfsnaam kan bijdragen aan het succes van uw onderneming. Hierbij enkele tips voor het kiezen van een goede bedrijfsnaam:

  • Voorkom verwarring in spraak en schrift
  • Gebruik alleen tekens die zijn toegestaan
  • Kies een naam die past bij uw diensten of producten
  • Houd rekening met uw eventuele internationale ambities
  • Gebruik geen naam die lijkt op/van een al bestaand merk

Het kiezen van een inschrijfadres

Bent u op zoek naar een geschikt inschrijfadres voor uw onderneming? Kies dan voor een optie waar u niet teveel voor hoeft te betalen. Ook is het fijn een adres te kiezen waar u niet constant aanwezig hoeft te zijn. Deze oplossingen vindt u in een inschrijfadres in een representatief kantoor van een aanbieder in zakelijke ruimtes. Zo’n ruimte biedt u de volgende voordelen:

  • Het is voordeliger dan een eigen kantoor, professioneler dan thuiswerken
  • Zo’n adres geldt als inschrijfadres voor bij de Kamer van Koophandel
  • Zo’n inschrijfadres bevindt zich altijd in een representatief kantoor
  • Er zitten vaak specialisten voor telefonie en postverwerking
  • U kunt dit hier o.a. vergaderingen en presentaties houden

Kortom, een inschrijfadres is veel meer dan een verplichting van de KvK. Ga direct op zoek naar aanbieders van inschrijfadressen en geniet van bovenstaande voordelen.

Interesse in een inschrijfadres?

Bent u nog zoekende naar een passend inschrijfadres voor uw onderneming? Overweeg dan de optie voor een inschrijfadres bij een representatief kantoor in Nederland. Bent u nog op zoek naar een leuke bedrijfsnaam? Houd rekening met bovenstaande tips. Wij wensen u alvast veel succes met het inschrijven van uw onderneming. En uiteraard met het bedenken van een leuke bedrijfsnaam en het vinden van een geschikt inschrijfadres!