De trend van 2019? Houtkachels!

Kom alles te weten over houtkachels

Wil jij jouw interieur in 2019 een ware make-over geven? Maar wil je hiervoor niet alles aan hoeven passen? Kies dan voor een houtkachel! Houtkachels gelden namelijk als ware eyecatchers in interieurs. Wij zochten uit wat een houtkachel zo bijzonder maakt. Lees dit blog en overweeg direct zelf of jij jouw interieur ook wilt verrijken met een houtkachels!

Dit maakt houtkachels zo bijzonder

Wij hebben grondig uitgezocht wat houtkachels nou zo bijzonder maakt. Het begint natuurlijk al met de prachtige uitstraling. Houtkachels geven een prachtig vlammenspel en zijn zeer mooi vormgegeven. Bovendien past een houtkachel in elk interieur. Er bestaan namelijk klassieke maar ook moderne houtkachels. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Een klassiek rechthoekig model op pootjes? Of ben jij benieuwd naar moderne ronde varianten? Een goede zaak in kachels heeft het allemaal. Ga dus direct op zoek naar een specialist die precies die houtkachel heeft die jij zoekt!

Kies voor een enorm hoog rendement

Naast het mooie design van een houtkachel, staan deze kachels ook bekend om hun zeer hoge rendement. Er bestaan houtkachels met een rendement van wel 70% of hoger! Bovendien ben je met een houtkachel zeer milieuvriendelijk bezig. Let wel, dit geldt alleen als je voor een houtkachel kiest met een ABCAT rookfilter. Deze filter, in de vorm van een katalysator, rekent af met de onverbrande deeltjes in de kachel. Hierdoor wordt niet alleen rookvorming en een heftige geurverspreiding beperkt, het zorgt ook voor een vermindering van wel 96% van de uitstoot van schadelijke stoffen!

Vul je gewenste houtkachel aan met de juiste accessoires

Ben je overtuigd van de vele voordelen van houtkachels? Wil jij jouw interieur die welverdiende make-over geven door een houtkachel toe te voegen? Kies dan ook meteen de juiste accessoires hierbij uit. Zo zorg je voor een compleet en perfect geheel. Er bestaan verschillende (sier)accessoires voor kachels. Denk aan vloerplaten, vonkenschermen en haardstellen. Schaf je nu voor het eerst een kachel aan? Ga dan op zoek naar een leverancier die je meteen van de juiste informatie kan voorzien aangaande de benodigde kachelpijpen.

Verrijk je interieur met een houtkachel

Wil jij een kijkje nemen tussen verschillende soorten houtkachels om zo jouw favoriet te ontdekken? Ga dan op zoek naar een leverancier in dit soort kachels. Schaf jouw ideale variant aan en loop voorop als het om interieurtrends in 2019 gaat. Inspireer jouw familie en vrienden en voordat je het weet, heeft iedereen bijzondere houtkachels in huis staan!