Vakantie 2017? Het beste van beide werelden

Wat zijn de vakantietrends van 2017?

De lente is net gestart, de zomer lonkt al. Het is dé tijd om vakantieplannen op te stellen. Bent u benieuwd naar de vakantietrends van 2017? Wij gingen voor u op onderzoek uit. Waar de één kiest voor het mysterieuze Oosten, gaat de ander juist liever op safari door Afrika. Maar ook als u wat minder lang of ver van huis wilt, kunt u tegenwoordig volop aan uw trekken komen. Besluit bijvoorbeeld de wijde wereld in te trekken door een luxe camper te huren

Van fixen, via een karma-vakantie naar bamping

Een luxe camper huren, is dat nog wel iets van deze tijd? Volgens de trends die wij voor dit jaar hebben gevonden, is het antwoord op die vraag een duidelijk ‘ja’. Er zijn drie duidelijke trends gaande die prima vanuit een luxe camper te volgen zijn. De eerste trend is fixen. Dat betekent vrij vertaald ‘terugkomen van vakantie als een ander mens’. Het gaat om grenzen verleggen, nieuwe dingen ontdekken en jezelf (her)ontmoeten. Zo’n reis gaat vaak naar plekken waar je geestelijk volledig tot rust komt. Dat kan een all-inclusive yoga-resort zijn, maar ook een afgelegen stukje ongerepte natuur. U begrijpt het al, zo’n plekje vindt u perfect met een luxe camper!

Verbreed je horizon door een luxe camper te huren

De tweede trend, een karma-vakantie, sluit op veel fronten aan op fixen. Ook deze vakanties zijn gericht op geestelijke voldoening. De karma-vakantie legt daarnaast iets meer de focus op het ‘goed doen’. Voor jezelf, voor de natuur en voor de locals in de omgeving. Ook dat is prima te verwezenlijken als u op vakantie gaat met een luxe camper. Enerzijds geniet u van een volledig ingerichte luxe camper. U geniet hier van optimale veiligheid, een volledige inventaris en het gemak van alles binnen handbereik te hebben. Daarnaast heeft u de volledige vrijheid te gaan en staan waar u wenst. Een luxe camper verbreedt letterlijk uw horizon.

Terug naar de basis

De laatste trend die linkt aan onze tip een luxe camper te huren is bamping. Ofwel: basic camping. Bij deze vorm van vakantie neemt u afstand van alle moderne technieken, maar gaat u geheel op eigen kracht de natuur in. Nou begrijpen wij dat dat voor velen net een stapje te ver is. Kies daarom de gulden middenweg: ga op pad met een luxe camper!

Besluit ook een luxe camper te huren

Heeft u ook interesse in een vakantie waar u zowel lekker tot rust komt in de ongerepte natuur, maar tegelijkertijd voorzien bent van alle gemakken? Besluit dan een luxe camper te huren! Wij wensen u alvast heel veel vakantieplezier toe met uw luxe camper!