Vijf belangrijke tips tegen inbrekers

Wat te doen bij een inbraak?

Niemand wil dat er ingebroken wordt bij zijn of haar huis. Helaas houden inbrekers daar geen rekening mee. Gelukkig kunt u wel de kans op een inbraak zo klein mogelijk maken. Als u uw huis dusdanig heeft beveiligd met de juiste inbraakpreventie, slaat een gemiddelde inbreker uw woning graag over. Een gelegenheidsinbreker zoekt dan liever een woning waar hij zo zijn slag kan slaan. Maar wat zijn nou precies die dingen die u kunt doen om uw veiligheid te vergroten? Wij leggen het u in dit blog uit. Het begint allemaal met het inschakelen van een 24/7 slotenmaker.

Goede tips om inbrekers te weren…?

Onlangs is inbraakgevoeligheid weer onder de aandacht gebracht in het populaire programma Radar. Zij presenteerden maar liefst 13 punten die uw veiligheid kunnen verhogen tegen inbrekers. De vraag is alleen of al deze punten nog wel van deze tijd zijn. Zo werd de tip voorgedragen een bordje ‘Pas op voor de hond’ op te hangen. Echter, een gemiddelde inbreker laat zich daar niet meer van afschrikken. Al jaren geleden kregen zij door dat veel van die bordjes puur zijn opgehangen om inbrekers weg te houden. Daarnaast weten zij tegenwoordig de meeste honden wel stil te houden of te krijgen. Door rustig te werk te gaan bijvoorbeeld of er worden kalmerende middelen gebruikt. Een andere tip waar wij onze vraagtekens bij zetten is het verstoppen van een honkbalknuppel onder uw bed. U ontvangt al ons respect als u, oog in oog met een gewapende inbreker, snel, soepel en standvastig uw knuppel erbij weet te pakken en de inbreker kunt overmeesteren. U begrijpt het al; in real life ziet het er vaak toch net iets anders uit.. Wat zijn dan wél de juiste tips om uw inbraakbeveiliging te verhogen?

De juiste tips voor uw veiligheid

Zoals gezegd, een betere veiligheid begint bij een 24/7 slotenmaker. Zo’n slotenspecialist kunt u altijd bereiken. Twijfelt u aan uw inbraakpreventie? Of is het duidelijk dat uw slot een keer hardhandig geforceerd is? Wacht dan niet tot een ‘beter moment’. Schakel bij het eerste gevoel van twijfel, onzekerheid of angst een 24/7 slotenmaker in. Deze helpt u aan:

  • Spoedservice, 24/7
  • Gecertificeerde sloten
  • Gratis veiligheidscheck
  • Goed hang- en sluitwerk
  • Inbraakbeveiligingsadviezen

U weet wat u te doen staat

Kortom, wilt u ook uw veiligheid verhogen? Trek u dan niets aan van verouderde tips, maar gebruik uw boerenverstand. Schakel een ervaren 24/7 slotenmaker in en laat hem of haar uw veiligheid verhogen!