Vriescel op maat voor klein restaurant

Klein restaurant inrichten

Als eigenaar van een klein restaurant zult u het nu ongetwijfeld moeilijk hebben nu de horecagelegenheden gesloten moeten worden. Maar u kunt er ook een positieve wending aan geven. Wellicht wilde u bijvoorbeeld aanpassingen maken aan uw restaurant, maar heeft u daar nooit de tijd voor gehad. Nu heeft u dat misschien juist wel! Wij geven in dit blog daarom handige tips voor het optimaal gebruik van de ruimte in een klein restaurant, van een ruimtelijke inrichting tot een vriescel laten bouwen op maat!

Een ruimtelijke inrichting

Een klein restaurant is voor de mensen die bij u komen dineren natuurlijk ontzettend knus en gezellig, maar het kan ook al snel benauwd aanvoelen. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een ruimtelijke inrichting van het pand. Dat doet u bijvoorbeeld met minimalistisch meubilair. Wat ook helpt is het gebruik van lichte kleuren, zowel tegen de wand als de accessoires, maar ook op de vloer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vloer van een lichte kleur hout. Dat creëert ruimte in het restaurant.

Efficiënte keuken

Het werken in de keuken van een restaurant kan behoorlijk stressvol zijn. Daarom wilt u voorkomen dat iedereen elkaar in de weg loopt. Dat doet u onder andere door het efficiënt inrichten van de keuken. Zorg dat er niet te veel op en neer gelopen hoeft te worden voor het bereiden van een gerecht, en zorg er bovendien het niet nodig is voor de mensen in de bediening om de keuke in te komen.

Vriescel op maat

Onze laatste tip voor het inrichten van een klein restaurant, is om een vriescel op maat te laten bouwen. Een standaard model vriescel is namelijk niet altijd een efficiënte oplossing voor kleine ruimtes. Door de vriescel op maat te laten bouwen, kunt u hem volledig aanpassen aan de ruimte. Heeft u bijvoorbeeld een wand met een schuine muur? Of wilt u de instap naar de vriescel toegankelijker maken? Dat zijn allemaal aanpassingen die u kunt maken als u kiest voor een vriescel op maat. Ideaal dus!

Heeft u nog tips voor het inrichten van een klein restaurant? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij horen graag welke tips u nog heeft!