Wat houdt dakonderhoud in

Dakonderhoud begint bij dakinspectie

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is het belangrijk om jaarlijks dakinspectie te laten uitvoeren. Na de dakinspectie krijgt u een verslag en advies. Zo weet u niet alleen of uw dak in goede conditie is, maar krijgt u het ook te horen of er grote reparaties op komst zijn. Er zijn zelfs bedrijven waar u een gratis dakinspectie kunt krijgen. Ziet u dit wel zitten? Vraag dan altijd naar wat er inbegrepen is en en of er voorwaarden zijn.

Uw dak laten onderhouden

Zou u uw dak wel eens na willen laten kijken? Kan uw dak wel wat onderhoud gebruiken? Of wil u niet meer zelf naar uw dak kijken, maar uw dak laten onderhouden? Huur dan een professional in. Deze weet alle ins en outs over dakonderhoud en kan u voorzien van persoonlijk advies. Heeft u onlangs een positieve ervaring gehad met dakonderhoud? Meld het via het contactformulier.

Lekker droog onder uw dak

U wilt thuis lekker droog zitten, nietwaar? U moet er toch niet aan denken dat u opeens lekkage heeft of dat vocht schade heeft veroorzaakt aan de houten balken van uw dakconstructie? Daarom is dakonderhoud zo belangrijk. Door uw dak regelmatig te controleren en te onderhouden, voorkomt u grote problemen en blijft u lekker droog. Maar wat houdt dakonderhoud in? Lees snel verder en ontdek het zelf.

Werkzaamheden dakonderhoud

Of uw woning nu een plat dak heeft of een dak met een punt en welk soort dakbedekking er ook op ligt, met enige regelmaat zal het dak moeten worden nagekeken en zal eventuele schade moeten worden gerepareerd. Zo voorkomt u grotere problemen. Bij dakonderhoud komen allerlei soorten werkzaamheden kijken, zoals:

  • Oplossen lekkages
  • Dakbedekkingswerk
  • Isolatiewerkzaamheden
  • Lood- en zinkwerk
  • Reparatiewerk
  • Controles
  • Onderhoud