Wat is Quick-Step laminaat?

Quick-Step laminaat voor ieder interieur

Zoekt u een nieuwe vloer voor uw woning of bedrijfspand? Dan kan een houten vloer erg mooi zijn! Een houten vloer is stijlvol en duurzaam en past in elke inrichting. Maar een massief houten parketvloer is helaas best wel prijzig. Wees niet getreurd! Er zijn genoeg mooie alternatieven, zoals de Quick-Step laminaat vloer. In dit blog leest u wat een Quick-Step vloer precies is. Ook zetten we alle voordelen van Quick-Step laminaat voor u op een rij.

Wat is een Quick-Step vloer?

Quick-Step is een vloer die is samengesteld uit verschillende lagen hout. De vloer heeft drie lagen van echt hout op elkaar. Dit is anders dan bij een parketvloer. Deze bestaat namelijk uit één laag hout. Een Quick-Step laminaat vloer is dus minder massief dan een parketvloer. Bovendien zorgt het geavanceerde fabricageproces ervoor dat een Quick-Step vloer minder snel krimpt of uitzet bij temperatuurverschillen.

De voordelen van Quick-Step laminaat

Wij zetten de voordelen van een Quick-Step vloer voor u op een rij:

  • Quick-Step vloeren zijn duurzaam geproduceerd.
  • Quick-Step vloeren zijn veel minder gevoelig voor krimp en uitzetting dan andere houten vloeren.
  • Een Quick-Step vloer gaat langs mee.
  • Het onderhoud van een Quick-Step vloer is heel makkelijk. Hij heeft een vuilafstotende laklaag en hoeft niet periodiek behandeld te worden. Het is ook niet nodig om hem te schuren en oliën.
  • Het plaatsen van een Quick-Step vloer is heel eenvoudig. Hij kan zowel zwevend als gelijmd geplaatst worden.

Past in ieder interieur

Quick-Step laminaat is verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Het is dus echt een vloer die in elke inrichting past. Wilt u liever toch iets anders dan een houten vloer? Dan kunt u ook overwegen om een vloer van hardsteen te laten plaatsen.