De woningmarkt is zeer veranderd vergeleken met een paar jaar geleden

De verandering van de woningmarkt

De jaren van de crisis zijn voorbij als u kijkt naar de huidige woningmarkt. Tijdens de crisis wilden mensen eerst het eigen huis verkopen voordat zij de stap maakten om een nieuw huis te kopen. Hier waren dan ook goede redenen voor te bedenken. Over het algemeen vinden mensen het nog steeds spannend om een huis te kopen voordat het eigen huis is verkocht. Neemt u als verkoper dan toch de stap om eerst een woning te kopen voordat uw eigen woning verkocht is? Schakel dan een makelaar in die een breed netwerk heeft. Wij vonden zo’n makelaar in Oss en omgeving. Dit is namelijk de makelaar Huizenier Makelaardij. Deze makelaar is al 20 jaar actief als NVM-makelaar.

Professionele makelaars

Wilt u het beste resultaat wanneer u uw woning verkoopt? Dan is het te allen tijde aan te raden om een professionele makelaar in te schakelen. Deze kan voor u veel werk uit handen nemen door geschikte kopers te selecteren. Daarnaast kan de makelaar de verschillende kopers enthousiast maken voor uw woning. Hierdoor wordt het vinden van een geschikte koper een “koud kunstje”. Kies ook een makelaar uit die een groot netwerk heeft. Hierdoor trekt u meer potentiële kopers naar uw woning toe.

De beweging van de woningmarkt

Doordat de woningmarkt voortdurend in beweging is, wordt er steeds meer gevraagd van zowel de verkopende als kopende partij. Zeker in een periode als deze, waar huizen na een korte tijd op de markt verkocht worden. In een dynamische markt waarin wij ons nu bevinden, zijn een goede voorbereiding en inventarisatie noodzakelijk. Regel daarom alle zaken die u al kunt regelen voordat u overgaat tot het kopen van een huis. U kunt hierbij denken aan het onderzoeken van uw financiële mogelijkheden. Wij adviseren om tijdens de koop of verkoop van een huis altijd samen te werken met een goede en betrouwbare makelaar.