Zo geef je een topfeest in Volendam

Kies voor een cocktailbar

Als je een feest wilt geven, waar kun je dan terecht? Een duffe feestzaal? Een oude kroeg? Wees origineel: houd het feest in een cocktailbar in Volendam! Dat is wat wij korte tijd geleden hebben gedaan. Omdat wij niet wisten dat je een cocktailbar kon afhuren voor een volwaardig feest, willen we via dit blog iedereen hiervan op de hoogte brengen. Wij zullen namelijk (lees: hopelijk..) niet de enigen zijn die hier verrast over waren. Lees dus verder om te ontdekken waarom het afhuren van een cocktailbar in Volendam een prima plan is, als je een feest wilt geven!

Van een feestzaal, via een kroeg naar de cocktailbar

Laten we beginnen bij onze denkfout. Toen wij een feest wilden organiseren, dachten we meteen aan de standaard feestzaal. Ok, daar boden ze wel lekkere catering aan en er werd bier en wijn geschonken, maar voor ons feest wilden we toch wat bijzonderders. Onze tweede optie viel op een kroeg. Toch wat sfeervoller dan een feestzaal, dachten wij. Maar in Volendam kwamen we al snel terecht bij oude kroegen vol lokale stamgasten. Supergezellig, maar niet heel geschikt voor ons feest. Het wegsturen van die stamgasten zou al een te grote en ongewenste klus worden, volgens mij.. We besloten maar wat rond te gaan lopen in Volendam ter inspiratie. En toen viel ons oog op een cocktailbar!

Ontdek de voordelen van een cocktailbar

We besloten maar meteen even een bezoekje te brengen aan deze cocktailbar in Volendam, om te vragen of zij mogelijkheden aanbieden voor feesten en evenementen. Er ging een wereld voor ons open. Natuurlijk konden we met ons feest bij hen terecht! Niet alleen voor bier, wijn en fris, nee, er zouden natuurlijk ook cocktails geserveerd worden op ons feest! Niet zomaar cocktails: we werden zelfs uitgenodigd om een speciale welkomstcocktail en een persoonlijke cocktailkaart samen te stellen! En wat die catering betreft: ons werden, op het feest zelf, de heerlijkste verse vis en het lekkerste vlees voorgeschoteld. Je begrijpt het al, wij hadden een topavond. En al onze gasten overigens ook!

Wees creatief, kies voor de cocktailbar!

Dus heb jij een feest in de planning staan in Volendam? Vergeet dan die sfeerloze feestzaal en die verloederde kroeg. Maak een afspraak bij de cocktailbar en verras jouw gasten met een feest waarbij ze heerlijk kunnen dansen, eten én drinken! Wij wensen j