De charme van kleinschalig kamperen

Trends? Daar doen wij niet aan!

Nu de zomervakantie weer voor de deur staat, struikel je erover op internet: de trendwatchers. Zij zullen ons ‘wel eens even vertellen’ waar wij deze zomer heen moeten. Nou, de trends liegen er niet om. De vakantie van 2017 moet nog grootser, verder, heftiger en gewaagder dan ooit. We gaan op de bonnefooi een vliegticket kopen, in de auto stappen bij behulpzame locals, kitesurfen met die gezellige man uit de bar en aansluiten bij die groezelige bergbeklimmer. En dit alles uiteraard in een zeer afgelegen, onbereikbaar gebied. U begrijpt het al, wij gaan lekker niet mee in die trends. Wij willen u juist van het tegendeel bewijzen. En daarom gingen wij op onderzoek uit wat er zoal te beleven valt als u kiest voor kleinschalig kamperen in Frankrijk.

Waarom kiezen voor kleinschalig kamperen?

Heeft u ook geen zin in zo’n spannende, wereldwijde, ontdek-jezelf-vakantie? Laat de ‘trends’ voor 2017 dan links liggen en kies ook voor kleinschalig kamperen in Frankrijk. Kleinschalig kamperen gebeurt persoonlijk, precies afgestemd op uw wensen en in een veilige omgeving. Zo’n vakantie is ook uitermate geschikt om als vrienden, stel of familie weer even dichter bij elkaar te komen. U heeft immers weer tijd voor uzelf en voor elkaar. Het mooie is ook dat u met kamperen niets moet. U hoeft alleen maar te genieten. Er staat geen coach, goeroe of reisleider naast u met een klok en een megafoon. Kortom, niemand vertelt u wat te doen. Dat bepaalt u volledig zelf.

Wat Frankrijk zo bijzonder maakt

Frankrijk heeft u van alles te bieden. Zowel mooie natuur als gezellige dorpjes. Zelfs grote steden zijn prima te bezoeken vanuit een kleinschalige camping. Wat doet u graag op vakantie? Lange wandelingen maken? Fietstochten afleggen door het sprookjesachtige gebied rond de camping? Als u sommige dorpjes bezoekt, lijkt het net alsof u een stap terug maakt in de tijd. De architectuur is niet veranderd, en de vriendelijkheid van de inwoners overigens ook niet. Zij heten u van harte welkom. Laat u meenemen in deze mooie Franse levensstijl. Proef typisch Franse kaasjes van de Fromagerie. Bezoek een brocanterie. Of ontdek lokale producten op een bourgondisch marktje. Is dit wat u wenst? Kies dan ook voor kleinschalige kamperen in Frankrijk.

Kies voor kleinschalig kamperen in Frankrijk!

Begint het bij u ook al zo te kriebelen? Zo’n liefdevolle, warme reis? Vol emotie, echt genieten en rust? Ga dan ook op zoek zo’n naar een kleinschalige camping in Frankrijk. Laat die trends links liggen en volg uw hart. Wat zult u straks gaan genieten tijdens het kleinschalig kamperen in Frankrijk!