De voordelen van zakelijke LED verlichting? Lees het hier!

Zakelijke LED verlichting in uw bedrijf

Bent u in het bezit van een kantoorpand en maakt u nog gebruik van oude TL verlichting?
Maak dan kennis met zakelijke LED verlichting voor uw bedrijf! LED verlichting brengt vele voordelen met zich mee, waar TL verlichting bij in het niet valt. Welke voordelen dit precies zijn? U leest het in dit blog!

Minder stroomverbruik

Wist u dat u met LED verlichting tien keer minder stroom verbruikt dan bij gewone TL verlichting? Een LED lamp gebruikt namelijk maar een beperkte hoeveelheid aan stroom, waardoor u gigantisch op uw verlichting bespaart. Dit in tegenstelling tot TL verlichting.

LED verlichting gaat lang mee

LED verlichting is duurzaam. Doordat deze verlichting slechts een beperkte hoeveelheid aan stroom gebruikt, kunt u langer profiteren van goed werkende verlichting. U hoeft uw verlichting dan ook pas na een lange tijd te vervangen.

Een LED lamp wordt niet heet

Een LED lamp zal niet heet worden. Dit komt door de efficiëntie waarmee deze lampen stroom omzetten in licht. Zo wordt de lamp niet heet, maar slechts een beetje warm. Uw handen zult u niet gauw branden aan LED verlichting en tevens veroorzaakt deze geen brand. Dit betekent dat u geen donkere plekken meer op uw plafond of muur zult zien.

Kies de lichtkleur zelf uit

De lichtkleur van uw LED verlichting kunt u zelf uitkiezen. Zo kunt u kiezen voor een mooie lichtkleur voor uw pand, in tegenstelling tot de vaak gebruikte blauwe verlichting. De keuze voor de juiste soort verlichting, beïnvloedt immers ook de gesteldheid en het humeur van uw werknemers.

Zeer milieuvriendelijk

LED verlichting staat bekend als zeer milieuvriendelijk. De manier waarop LED verlichting energie opwekt, zorgt ervoor dat de CO2 uitstoot met wel 85% wordt verminderd. Ook bevat LED verlichting geen giftige kwikdampen, waar wel sprake van is bij een TL buis. Doordat de LED verlichting zeer lang meegaat, komt het gebruikte materiaal niet ieder jaar weer bij het afval terecht.

Andere voordelen zakelijke LED verlichting

Zakelijke LED verlichting brengt nog veel meer voordelen met zich mee. Zo is een LED lamp niet gevoelig voor trillingen. Dit in tegenstelling tot andere verlichtingssoorten die hier niet tegen kunnen. Wanneer u de verlichting aanzet, brandt deze direct op vol vermogen. Ook is LED verlichting dimbaar. Is de LED verlichting eenmaal tegen zijn einde, zal de verlichting langzaamaan steeds minder worden. Op deze manier zit u niet direct in het donker. Kortom, maak ook de keuze voor de duurzame en voordelige LED verlichting!