De voordelige effecten van een hottub

Je eigen hottub in je tuin

Wat is luxe? Voor veel mensen is dat een eigen hottub in de tuin. Lekker bubbelen in warm water bij alle weersomstandigheden in alle jaargetijden. Een hottub is een type spa die je zelf in je tuin kunt zetten. Wil jij ook je eigen hottub ? Wij geven je hier graag een aantal redenen waarom je eigen hottub een goed idee is.

Lekker onderuit in een weldadig bubbelbad

Een hottub maakt gebruik van een combinatie van warm water en waterstralen die je als het ware een massage geven. Dat geeft een zeer rustgevend effect heeft. Zo helpt het om te ontspannen en kan het stress verminderen. Niet alleen de warmte en de massagestralen verminderen stress, ook het geluid van de hottub is heerlijk ontspannend. Zit jij binnenkort ook lekker onderuit gezakt in een bubbelbad?

Hottub: minder pijn aan spieren en gewrichten

Een ander voordeel van je eigen hottub is dat je altijd iets kunt doen aan pijnlijke spieren en gewrichten. In de fysiotherapie wordt hydrotherapie, een mix van warmte, massage door water en het gevoel van gewichtloosheid gecombineerd. Deze combinatie zorgt ervoor dat beschadigd weefsel sneller herstelt. Bovendien heeft de hitte van het water als gevolg dat je bloed beter kan doorstromen. Goede bloeddoorstroming helpt bij het herstellen van blessures.

Zelf een hottub kopen?

Gelukkig kun je tegenwoordig vrijwel overal je eigen hottub aanschaffen en in je tuin zetten! Wil je een hottub kopen? Dan is ons advies om je vooraf goed te informeren en te kijken naar een officiƫle leverancier die een hottub op maat voor je kan plaatsen. Zo geniet je gewoon thuis van de voordelige effecten van een eigen hottub! Heerlijk toch?

Wil je meer weten over lifestyle-onderwerpen? Kijk dan in onze andere blogs .