Decoratie voor uw wand

Pak de wanden van uw woning aan

Bent u net verhuisd en wilt u de wanden van uw nieuwe woning eens flink aanpakken? Of zijn de muren van uw huis gewoonweg toe aan iets nieuws? Kies dan niet voor standaard, maar ga voor een unieke look. Verven en behangen is leuk, maar voor een echt bijzondere decoratie van uw wand kiest u voor mozaïek, pebbles of wall cladding. Deze vormen van wanddecoratie zien er goed uit en hoeven niet duur te zijn. In dit blog leest u er alles over.

Een unieke wandlook

Lijkt verven en behangen u een beetje saai voor uw nieuwe muren en wilt u een echt unieke uitstraling? Kies dan voor de bijzondere uitstraling van uw wand voor een van de volgende decoraties:

  • Mozaïek
  • Pebbles
  • Wall cladding

Deze vormen van wanddecoratie geven uw wanden een prachtige structuur en een eigentijdse look. Bovendien is geen enkele muur met deze wanddecoratie hetzelfde. We lichten de mogelijkheden graag toe.

Kleurrijk mozaïek

Mozaïek is een soort wanddecoratie die bestaat uit materialen die in kleine stukjes van verschillende vorm en kleur een afbeelding vormen. De bekendste materialen zijn glas en keramiek. Hout en steen worden echter steeds populairder, zeker wanneer het om decoratie voor wanden gaat. Hout en steen behouden namelijk hun natuurlijke uitstraling. Wanneer u ze gebruikt in uw woning, ademen de ruimtes zowel rust als stijl uit.

Ronde pebbles

Pebbles zijn kiezelstenen die decoratief aangebracht kunnen worden op de wand. Van nature hebben ze een ronde gladde vorm. Hierdoor zien ze er zowel smaakvol als natuurlijk uit. Pebbles zijn tegenwoordig niet alleen in de badkamer te vinden. In alle ruimtes van uw woning geven ze een bijzondere uitstraling. Bovendien zijn ze door hun verschillende kleuren en maten altijd goed te combineren met andere natuurlijke materialen als hout of beton.

Robuuste wall cladding

Wall cladding is ook een natuurlijke decoratie voor uw wanden en kan gemaakt worden van diverse materialen, zoals steen en hout. De materialen zijn vastgezet op strips, zodat ze makkelijk op uw wanden kunnen worden aangebracht. Er zijn varianten de vrij glad zijn, maar andere springen per hout- of steenblok uit of springen juist in. Zo ontstaat er een dynamisch geheel. Het voordeel van steenstrips is dat ze niet alleen binnen, maar ook buiten te gebruiken zijn.

Betaalbare wanddecoratie

Bent u op zoek naar decoratie voor uw wand voor een aantrekkelijke prijs? Groothandels verkopen soms hun restpartijen tegen gereduceerde tarieven. Wees er dus snel bij en kijk of er iets voor u bij zit. Gevonden wat u zocht? Laat het weten via het contactformulier