Drugstest kopen? Let hierop!

Makkelijk zelf testen op drugs

Vertrouwt u een drankje niet? Wilt u weten of er drugs in het spel zijn? Of bent u benieuwd of er nog sporen van drugs in uw lichaam te vinden zijn? Op al deze vragen kunt u gemakkelijk thuis antwoord krijgen door een drugstest te kopen. Lees meer in dit blog!

Waarom een drugstest kopen

Drugs zijn steeds vaker een grote probleemveroorzaker, al helemaal in combinatie met alcohol. Denk bijvoorbeeld aan auto-ongelukken, overlast bij het uitgaan en problemen op de werkvloer. Voor een aantal branches is het dan ook handig om altijd een drugstest voorhanden te hebben. Bent u bijvoorbeeld barmedewerker, wetshandhaver of werkt u in de beveiliging of op een ambulance? Dan is het geen overbodige luxe om een drugstest te hebben!

Test uw drankjes

Als u gaat stappen wilt u natuurlijk een leuke avond hebben. U hoort echter waarschijnlijk regelmatig over zogeheten ‘date rape’ drugs die in drankjes worden gedaan. Heel even let u niet op uw drankje en u bent de pineut. Gelukkig zijn er drugstesten te koop waarmee u snel en makkelijk uw drankje kunt testen op de meest gebruikte date rape drugs, zoals GHB en ketamine. Met zo’n test weet u dan zeker dat uw drankje veilig te drinken is!

Drugs in uw lichaam?

Met een drugstest kunt u makkelijk uzelf of iemand anders controleren op de aanwezigheid van drugs in het lichaam. Er zijn testen verkrijgbaar die op speeksel en urine werken. Die laatste zijn betrouwbaarder, aangezien het aantonen van drugs met een speekseltest lastiger is. Er zitten namelijk meer rest- en afvaldeeltjes van drugs in urine dan in speeksel. Niet alle testen werken voor iedere drug; let dus goed op bij de aanschaf dat u een drugstest koopt die test op de drug die u wilt opsporen.