Vind het perfecte kerstpakket voor 2020

Een mooi eindejaarsgeschenk

Bent u van plan om dit jaar weer kerstpakketten te gaan uitdelen aan uw personeel? Dan kunt u niet vroeg genoeg beginnen met het uitzoeken en kopen hiervan. Het kopen van het juiste kerstpakket kan een hele opgave zijn. Gelukkig kunt u mooie kerstpakketten kopen bij Kerstpakketten WWG. In dit blog leest u hoe u het perfecte kerstpakket kunt vinden voor uw werknemers.

2020: wat een jaar!

We zijn nog niet halverwege het jaar 2020, maar wij durven nu al te zeggen dat dit een heftig jaar was! Een kerstpakket is natuurlijk een manier om uw werknemers of collega’s te laten merken dat hun harde werk gewaardeerd wordt. Vanwege de coronacrisis hebben veel mensen extra hard moeten werken, bijvoorbeeld in zorginstellingen en in de supermarkten. Andere mensen moesten ineens vanuit huis gaan werken. Dat vroeg de nodige flexibiliteit en inzet van een heleboel werknemers. Daarom vindt icfem2007 dat uw mensen aan het einde van het jaar wel een extra speciaal kerstpakket hebben verdiend.

Kerstpakketten in alle soorten en maten

Natuurlijk wilt u dit jaar weer een mooi kerstpakket kopen voor uw personeel. Bij Kerstpakketten WWG heeft u de keuze uit prachtige kerstpakketten voor ieder budget. Een greep uit het assortiment:

  • Een zelf samengesteld kerstpakket dat precies aansluit bij de wensen en interesses van uw personeel
  • Heerlijke Rituals pakketten voor zowel dames als heren. Zo kan uw personeel goed ontspannen na dit stressvolle jaar
  • Foodpakketten in allerlei thema’s. Zo genieten ze bijvoorbeeld thuis van een Italiaanse thema-avond
  • Nog altijd favoriet: een bier- of wijn pakket

Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden voor de aankleding van uw pakket. U maakt het bijvoorbeeld extra persoonlijk door uw kerstpakket te decoreren met de kleuren van uw bedrijfslogo. Heeft u al besloten dat u aan het eind van het jaar kerstpakketten gaat kopen voor uw personeel? Begin dan op tijd!