Hoe eenvoudig is inbreken in een auto?

Hoe eenvoudig is inbreken in een auto?

Als er ingebroken is in je auto

Je komt terug van het boodschappen doen, je bent klaar om naar huis te gaan vanuit een leuk dagje weg of je hebt er net een gezellig feestje op zitten. Je komt bij je aan auto aan.. en je ontdekt dat er is ingebroken! De auto blijkt zeer vernuftig opengebroken, zonder dat er ook maar iets van inbraakschade is gemaakt. Recent is in het nieuws aan bod gekomen, dat vanwege die reden de verzekeraar geen vergoeding biedt voor deze inbraak. Is een auto openen echt zo kinderlijk eenvoudig? Wij zochten contact met een betrouwbare en ervaren slotenmaker om erachter te komen.

Zo voorkom je een auto-inbraak

Een goede slotenmaker kan een auto openen zonder braakschade te maken. Maar naast slotenmakers lukt inbrekers dat tegenwoordig blijkbaar ook! En dat is slecht nieuws. Want een auto-inbraak zonder braakschade wordt niet vergoed! Zorg er daarom voor dat er niet zomaar ingebroken kan worden in je auto. Hierbij enkele tips om de kans op een auto-inbraak te verkleinen:

  • Leg geen waardevolle spullen in het zicht
  • Parkeer je auto op goed verlichte plekken
  • Sluit je auto volledig af: de deuren én de ramen
  • Verwijder het frontje van de radio als je de auto verlaat
  • Verwijder de afdruk van de zuignap van het navigatiesysteem

Als je deze punten opvolgt, is de kans op een auto-inbraak al een stuk kleiner. Maar wat te doen als je zelf jouw auto niet meer in kunt? Dan schakel je de slotenmaker in.

Laat een slotenmaker jouw auto schadevrij openen

Een betrouwbare slotenmaker kan jouw auto ook schadevrij openen. Maar uiteraard niet om spullen te stelen, maar om jou weer veilig en snel je eigen auto in te helpen. De slotenmaker zal je ook meteen doorverwijzen naar een bewezen sleutelspecialist. Zo kun je in no time nieuwe (reserve)sleutels laten maken voor jouw auto. Heb jij jezelf buitengesloten? Kun jij je auto niet in? Ga dan op zoek naar een slotenmaker waarbij je met pin kunt betalen. Dit is ideaal wanneer je ergens met de auto staat en geen contant geld bij je hebt. Vraag deze slotenmaker eventueel om tips om jouw inbraakbeveiliging, zowel van je auto als van je huis, zo optimaal mogelijk te maken.

Ga op zoek naar een goede slotenmaker

Ben jij je autosleutel verloren? Wil jij nieuwe sloten in je auto of op de deuren van je huis? Schakel dan een slotenmaker in. Deze specialist vertelt je graag meer over de inbraakbeveiliging van je auto of je woning! Kortom, voorkom zo’n vervelende auto-inbraak en schakel een slotenmaker in!