Kies ook voor infrarood verwarming

Overweegt u infrarood vloerverwarming te kopen? Maar twijfelt u nog een beetje? Wij snappen dat heel goed. Het is best een investering en u wilt zeker weten of de voordelen opwegen tegen de kosten en de kleine verbouwing. Wij zochten het voor u uit. Is het verstandig infrarood vloerverwarming te kopen?

Zo werkt infrarood vloerverwarming

Een infrarood vloerverwarming bestaat uit infrarood verwarmingsfolie. Dit is een zeer dun en kwalitatief hoogstaand product dat eenvoudig onder uw vloer aangebracht kan worden. Op deze dunne folie zijn verwarmingsstrips van grafiet aangebracht. Deze strips wekken een elektrische weerstand op. Dit zorgt voor een heerlijke warmte. U bepaalt zelf hoe warm de vloerverwarming mag worden. Meestal kunt u bij uw infrarood vloerverwarming ook meteen een bijpassende thermostaat kopen. Zo geniet u van de voordelen van een standaard verwarming, maar heeft u geen last meer van de nadelen, zoals de ruimte die het inneemt. U hoeft met vloerverwarming dus niet te vrezen voor ruimteverlies.

Waar wenst u infrarood vloerverwarming?

Vloerverwarming kan aangebracht worden in allerlei soorten ruimtes, zoals keukens, badkamers, woonkamers en kantoren. Beeld u eens in hoeveel ruimte in bespaart als u in al deze ruimtes de verwarming of de radiator weg zou halen! De verwarmingsfolie ligt immers onzichtbaar opgeborgen in uw vloer. Een ander belangrijk voordeel van infrarood vloerverwarming in de vorm van folie, is dat het tot wel 50% minder energie verbruikt dan verwarmingsmatten. Wij raden u dus aan verwarmingsfolie te kopen in plaats van verwarmingsmatten. Of u nou op zoek bent naar infrarood vloerverwarming voor uw woning of bedrijfsruimte: de voordelen gelden altijd en overal.

Waarom het kopen van infrarood vloerverwarming verstandig is

U begrijpt, wij zijn inmiddels al enorm overtuigd van de voordelen van infrarood vloerverwarming. Waarom ook u het zou moeten kopen? Lees onderstaande voordelen maar eens:

  • Onderhoudsvrij
  • Betaalbare aanschafprijs
  • Zeer nauwkeurige temperatuurregeling
  • Gezond: er wordt geen stof in beweging gebracht
  • Ruimtebesparend: geen kachels, boiler of radiator nodig
  • Aan te sluiten op gelijkstroom en wisselstroom (zonne-/windenergie)
  • Duurzaam: infrarood vloerverwarming heeft een levensduur van 100 jaar

Kortom, ga direct op zoek naar een aanbieder bij wie u infrarood vloerverwarming kunt kopen!

Besluit vandaag nog infrarood vloerverwarming te kopen

Bent u overtuigd van de vele voordelen? Of wilt u nog meer overtuigd worden? Maak een afspraak met een aanbieder in infrarood vloerverwarming en laat u inspireren en adviseren. Wij weten het in elk geval al: voor al onze vertrekken gaan wij infrarood vloerverwarming kopen!