De waarde van uw bedrijf of organisatie in Groningen vergroten?

Bent u ondernemer in Groningen? Wees dan eens eerlijk: zou u uw eigen product of dienst afnemen? De kans is groot dat u deze vraag bevestigend zult beantwoorden. En dat is niet verwonderlijk. U staat achter uw product of dienst en levert ongetwijfeld uitstekende kwaliteit. Maar stel nu dat u een onafhankelijke consument bent. Die voor u kan kiezen, maar ook voor wellicht wel tientallen concurrenten. Waarmee maakt u in Groningen het verschil en creëert u waarde voor uw klanten, ook in uw communicatie? Een lastige vraag? Denk er dan eens aan om een reclamebureau in Groningen in te schakelen! Een reclamebureau kan u helpen inzicht te krijgen in de waarde die u voor uw klant heeft, en ervoor zorgen dat deze vergroot wordt!

Ken uw klant!

Onlangs werd bekend dat de Protestantse Kerk Nederland (de PKN) heeft besloten om ‘reclame’ te maken zonder God te noemen. Deze beslissing kwam niet uit de lucht komen vallen, maar was het resultaat van uitgebreid marktonderzoek. Hieruit bleek dat mensen misschien wel naar de kerk willen gaan, maar dit niet altijd durven omdat ze verwachten dat ze een ‘volleerd gelovige’ moeten zijn om de kerk te kunnen bezoeken. Men kwam erachter dat de kerk nog steeds waarde vertegenwoordigt, maar zich in de huidige (steeds meer seculiere) ‘marktomstandigheden’ wellicht op een andere manier moest presenteren richting de potentiële doelgroepen. De kerk minder als ‘huis van God’, maar meer als decor voor bijvoorbeeld zingeving en saamhorigheid.

Een voorbeeld van een gespecialiseerd reclamebureau

Uit deze casus blijkt maar weer dat kennis van de manier waarop uw doelgroep denkt, goud waard is. Een voorbeeld van een reclamebureau in Groningen dat op een wetenschappelijke manier met dit uitgangspunt aan de slag gaat, is Turksma en Partners. Dit reclamebureau in Groningen gebruikt de succesvolle methode van de ‘mental preference’ om een effectievere relatie tussen uw bedrijf en (potentiële) klant op te stellen. Deze benadering gaat ervan uit dat wanneer mensen aangesproken worden op één of meerdere van hun geprefereerde denkstijlen, sneller tot handelen over zullen gaan. Op de website van dit reclamebureau leest u hier meer over.

Hernieuwde inzichten dankzij een reclamebureau

Het is voor bedrijven – van schilders tot advocaten en van scholen tot kledingwinkels – steeds lastiger om zich te onderscheiden. Merkt u ook dat u hier in Groningen moeite mee heeft? Laat u dan eens een spiegel voorhouden door een kundig reclamebureau in Groningen. Dit kan leiden tot verfrissende ideeën en hernieuwd inzicht in de waarde die uw bedrijf of organisatie in Groningen te bieden en uit te dragen heeft!