Waarvoor een slotenspecialist tegenwoordig al niet in te schakelen is

Wist u al dat de slotenmaker ook dit deed?

Een slotenspecialist? Is dat niet zo’n mannetje in zo’n klein winkeltje in een gemiddeld winkelcentrum? Waar je reservesleutels bij kunt laten maken? En schoenzolen kunt kopen? En eventueel een koddig naambordje kunt laten graveren? Natuurlijk, die sleutelmakers zijn er ook. Efficiënt en supersnel! Maar in dit blog willen we graag aandacht schenken aan de allround slotenmakers. Zo’n slotenspecialist is namelijk een echte vakman. Dé expert op het gebied van inbraakpreventie. Wij gingen voor u op onderzoek uit. Wat doet zo’n slotenspecialist tegenwoordig? Wanneer kan ik zo iemand inschakelen? En hoe staat het eigenlijk gesteld met mijn veiligheid? Lees het allemaal, in dit blog!

De diensten van een slotenspecialist anno nu

Laten we met de eerste vraag beginnen. Wat doet een slotenspecialist tegenwoordig zoal? Werkelijk waar, het dienstenpakket is enorm. Natuurlijk, hij is nog steeds dé vakman om sloten te vervangen. Maar dit omvat al enorm veel. Wist u bijvoorbeeld al dat alle sloten van een professionele slotenmaker voorzien zijn van het PolitieKeurmerk Veilig Wonen? En al het hang- en sluitwerk het SKG-keurmerk draagt? Superveilig dus. Knappe inbreker die dat zomaar openbreekt! Naast het vervangen van sloten kan de slotenmaker ook uw inbraakbeveiliging verbeteren. Zowel met ingenieus materiaal, zoals veiligheidsbeslag, bijzetsloten en inbraakstrips, maar ook met advies op maat. En dan biedt hij ook nog eens gratis veiligheidscheck aan voor uw woning. Ideaal toch! Bent u ook net zo onder de indruk als wij?

Hoe zit het met mijn veiligheid?

Door naar onze tweede vraag. Wanneer kunt u een slotenspecialist inschakelen? Werkelijk altijd. Een echte professional heeft namelijk een 24-uurs dienst! Benader uw slotenmaker in nood of laat hem preventief uw sloten vervangen. Tot slot onze laatste vraag. Hoe is het gesteld met uw veiligheid? Beantwoord de volgende vragen:

  • Heb ik reservesleutels ‘verstopt’ rond mijn huis?
  • Zet ik op social media dat ik op vakantie ben?
  • Heb ik meerdere kopieën van sleutels laten maken?
  • Laat ik wel eens deuren of ramen open bij vertrek?
  • Heb ik aan mijn sleutels labels met mijn adres gehangen?

Heeft u tenminste één vraag met ‘ja’ beantwoord? Vraag onze slotenspecialist dan om advies. Want uw veiligheid is dan helaas niet 100% zeker…

Ook advies of nieuwe sloten nodig?

Kortom, voor al uw vragen, wensen of verzoeken omtrent uw veiligheid is de slotenmaker is uw ideale partner. Allround en altijd te bereiken. Onze laatste tip: zoek nu alvast een slotenspecialist bij u in buurt en laat hem een gratis veiligheidscheck uitvoeren!