Wist u dat dit allemaal onder industrieel reinigen valt?

Kies voor alles-in-één

Heeft u iets dat u wel weer eens industrieel wilt laten reinigen? Dan blijken er legio mogelijkheden te zijn. Natuurlijk, het gewoon reinigen kennen we inmiddels allemaal wel. De stofzuiger erbij pakken. De afwas doen. Met een dweil de kamer door. Maar wat als u een complete hal moet schoonmaken? Of uw gevel, die inmiddels een heel andere kleur heeft aangenomen dan zijn originele? Wij zijn op onderzoek gegaan naar wat daar allemaal aan gedaan kan worden. En jawel, die klussen vallen dus allemaal onder de noemer industrieel reinigen. Lees snel verder en kies uw ideale reinigingsmethode uit!

Diverse vormen van industrieel reinigen

Er zijn bedrijven die meerdere vormen van industrieel reinigen aanbieden. Een erg bekende vorm van industrieel reinigen is stralen. Dit staat ook wel bekend als zand- of gritstralen. Met een ingenieuze machine wordt met hoge druk zand tegen een oppervlakte gestraald. Dit gebeurt uiterst efficiënt, veilig én milieuvriendelijk. Voor het stralen wordt namelijk olivinezand gebruikt. Deze vorm van industrieel reinigen is toe te passen op zowel gevels, boten, meubels, vloeren als zwembaden. Maar dan kan zo’n object of oppervlak wel mooi gereinigd zijn; hoe behoudt deze dan die schone kwaliteit? Tijdens het industrieel reinigen wordt er al een goede coating achter gelaten. Dit laagje houdt het oppervlak al netjes schoon. Maar als u echt hardnekkig en onzichtbaar vuil, vocht en viezigheid wilt weren in het vervolg, dan kunt u bij een professioneel reinigingsbedrijf ook direct uw gevel of object laten impregneren. Wederom milieuvriendelijk, snel en zorgvuldig. Zo bespaart u vele kosten en contacten. Gewoon, omdat u maar één aanspreekpunt voor al uw reinigingsklussen heeft. Ideaal toch?

De voordelen van een alles-in-één-bedrijf

U ziet, er zijn bedrijven die alle vormen van reiniging aanbieden. Het is ideaal om zo’n bedrijf in te schakelen. Zo heeft u maar één aanspreekpunt. En kunt u vele kosten besparen. Elk afzonderlijk bedrijf vraagt namelijk al snel de hoofdprijs. En dan hebben we het nog niet eens over de verschillende voorwaarden en kleine lettertjes gehad. Zoekt u naar één professioneel reinigingsbedrijf? Houd dan rekening met onderstaande punten. Een professioneel bedrijf voldoet tenminste aan de volgende kenmerken:

  • Jarenlange ervaring
  • Klantvriendelijke aanpak
  • Veelzijdig dienstenpakket
  • Snelle en heldere offertes
  • Betrouwbare medewerkers

Kies ook voor industrieel reinigen!

Kortom, heeft u een bedrijf nodig in de reiniging? Zoek dan naar een betrouwbare en bewezen professioneel. Zo’n partner helpt u op alle gebieden van het industrieel reinigen.